Bord'eau Restaurants, Harelbeke
Een concept met smaak
Dit heerlijke restaurantje is al jarenlang een horecaverhaal, maar Bord'eau is de nieuwste bladzijde in het boek, na het hoofdstuk van café Den Britt.
Door zaakvoerder Steve Joos, die over 20 jaar horeca ervaring beschikt, en de jonge, enthousiaste chef Gilles De Lombaerde, werd in 2014 de basis gelegd voor een populair kwaliteitsrestaurant met een geraffineerde Frans-Belgische keuken. Kenmerkend voor Bord'eau Restaurants zijn dan ook de grote gastvrijheid en ingrediënten van onberispelijke kwaliteit en versheid. We hebben tal van weluitgedachte menu's beschikbaar. Tevens bieden we een voortreffelijk dagmenu aan voor 15 euro.
Aan de achterzijde van het gebouw vindt u ons terras met plaats voor een dertigtal couverts, een absoluut pluspunt. De wijnkaart bevat, naast wereldwijnen, een aantal lekkere maar betaalbare Bordeaux. Dat zal u met een restaurantnaam als Bord’Eau wellicht niet verbazen!
Heeft u nog een aantal vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact op ons.